Kerdi

Schlüter®-KERDI: Waterdichting

Schlüter-KERDI is een barstoverbruggende afdichtingsstrook uit zacht polyethyleen die aan beide zijden is voorzien van een speciaal vliesweefsel voor een doeltreffende verankering in de tegellijm.

Schlüter-KERDI werd ontwikkeld als contactafdichting met bekledingen uit tegels en plaatelementen. De afdichtingsstrook wordt met een geschikte tegellijm op de vlakke ondergrond gekleefd.

Op Schlüter-KERDI kan de tegelbekleding dan rechtstreeks volgens de dunbedmethode worden aangebracht. Er kunnen ook andere geschikte afstrijkbare bekledingsmaterialen of pleisterlagen op worden aangebracht.

Schlüter-KERDI-DS is een afdichtingsstrook en dampscherm in combinatie met een tegelbekleding, bijv. voor gebruik in zwembaden en wellnessomgevingen, of voor industriële omgevingen met verhoogde luchtvochtigheid.
Ook voor een vochtgevoelige ondergrond, zoals hout, gipskarton of gipspleister, kunnen dampschermen aangewezen zijn.Ter vervollediging van Schlüter-KERDI zijn binnen- en buitenhoeken alsook buismanchetten leverbaar.

Voor het afdichten van naden aan stootvoegen en vloer/wandaansluitingen wordt de Schlüter-KERDI band aangeboden.
Schlüter-KERDI-FLEX, dat leverbaar is in de breedten 12,5 cm of 25 cm, is geschikt voor afdichtingstoepassingen boven bewegingsvoegen of flexibele randvoegen.
Krea Tegel heeft steeds een voorraad Kerdidoek.
U kan ons telefonisch bereiken voor het maken van een reservatie: 015/34 36 96.

Meer info:
Bezoek onze toonzaal te Mechelen.
Krea Tegel
Kouterdreef 45
2800 Mechelen